Home Despre noi

Produse - Meniu rapid

Suntem pe Facebook!

Orar functionare


Luni - Vineri

9 - 17

Despre noi

Alt Cash Impex SRL, a fost infiintat in anul 1999 cu capital integral privat, avand ca obiectiv importul si distributia caselor de marcat fiscale SAMSUNG. Imediat la inceputul anului 2000 am obtinut aviz de distributie pentru doua modele de aparate, si am inceput distributia, fiind ajutat-i de 52 de societati comerciale pentru care am obtinut aviz de distributie si service pentru intreg teritoriul tarii.


In anul 2002 am mai omologat alte doua noi modele de aparate Fasy, conectabile la calculator. La cererea partenerilor, in acelasi an am inceput importul si distributia consumabilelor pentru case de marcat, constand in role de hartie si riboane, pentru toate tipurile de aparate existente pe piata. In timp foarte scurt am reusit sa obtinem un rulaj si o cota de piata semnificativa, punand accent pe calitate si seriozitate. Incepand din anul 2003 am introdus pe piata imprimantele de sectie SAMSUNG- BIXOLON, aceste produse avand success prin fiabilitate si design in randul firmelor producatoare de soft pentru restaurante.


Din anul 2001, Shin Heung Precision Corporation, firma din Coorea, care producea casele de marcat Samsung, a preluat divizia de case de marcat de la SAMSUNG, si a introdus pe piata noi modele sub brandul ” Sam4S”, brand care pronuntand in limba engleza “Samforce”, inseamna “forta Samsung”.
Incepand din anul 2005 am devenit parteneri POSIFLEX, societate producatoare de sisteme POS cu Touch Screen si periferice de calitate, numaranduse printre primii trei cei mai mari producatori de calculatoare All in One in lume, folosind primii sistemul Fan Free ( fara ventilator) ce prelungeste viata calculatoarelor.
Tot pe parcursul acestui an am introdus pe piata si cantarele electronice CAS pentru comert. Astazi avem in portofoliu toata gama de cantare pentru comert, de la cantare cu calcul de prêt pana la cantare cu etichetare.


Din anul 2006 importam si distribuim si cititoare cod de bare si imprimante coduri de bare ZEBEX si ARGOX.
In anul 2008 am omologat 2 noi modele de aparate SAM4S, aparate care sunt distribuite momentan de 89 de parteneri si sunt integrate in mai multe sisteme de vanzare, functionand exceptional in regim de imprimanta fiscala.


Societatea noastra are contract de reciclare deseuri electronice cu societate ECOTIC, contribuind astfel la mentinerea curateniei si la reducerea poluarii.
Pe parcursul anilor 2009-2010 in colaborare cu alte societati partenere am automatizat peste 150 de statii GPL si Carburanti auto.
Fiecare an comercial a fost inchis cu profit, si permanent lucram la imbunatatirea serviciilor noastre, sa putem oferii tuturor partenerilor un suport technic prompt si de calitate.
La noi astazi va puteti procura solutii complete in domeniul Hardware, si va putem oferii date de contact al producatorilor importanti de software pentru toate domeniile de activitate, societati care utilizeaza echipamente furnizate de noi. 

 

Furnizori


Recomandarile noastre

Oferte promotionale

Lichidari de stoc

Echipamente inovative

ETC ETC

Suport Center

 Tel: 0264-414-355

 Tel: 0264-414-357

 E : altcash[aron]rdslink.ro

 E : office[aron]altcash.ro

 A : P-ta Cipariu, nr. 9, Cluj Napoca

Logare clienti